Menu

Spisestuen på Flynderupgård serverer historiske retter efter de oprindelige opskrifter og med råvarer fortrinsvis af egen avl.

Spisestuen - Det Historiske Køkken

I 1920'erne, da grosserer Rasmussen ejede Flynderupgård, boede bestyreren i denne bygning, og bestyrerens kone havde de ugifte landarbejdere på kost i folkestuen, der hørte til boligen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i de hyggelige stuer. Vi har åbent torsdag til søndag fra kl. 12 til kl. 16. Køkkenet lukker 15.30.

  • Kød og grøntsager er så vidt muligt egen avl.
  • Større grupper bedes venligst bestille forud i god tid.
  • Det historiske køkken kan være lukket ved større arrangementer.

Frokost

Grossererens anretning  155 kr. (Skal forudbestilles)

Dagens ret 95 kr.

Sild ( 2 stk.) 35,-

Frikadeller   35,-

Fiskefrikadeller   35,-

Leverpostej m. rødbede   35,-

Æg med gemyse  35,-

Hønsesalat   35,-

Skive ost     5,- 

Grov Bolle  m smør   30,-

The bolle m smør    30,-

Kaffe og kager

1/2 kande kaffe/te 40 kr.

1 kande kaffe/te 70 kr.

Krus kaffe/te 30kr.

Varm kakao lille kop 30 kr.

Varm kakao stor kop 35 kr.                 ,-      

Flødeskum 5 kr.

Kringle 40 kr.

Æblekage 50 kr.

Pandekager 2 stk. 45 kr.          

Drikkevarer

Sodavand 25 kr.

Vand (flaske) 20 kr.

Saft 25 cl 25 kr.

Saft 50 cl 35 kr.

Saft 1 liter  60 kr.

Mælk 1 glas 20 kr.

Kande vand 0,5 liter 5 kr.

Kande vand 1 liter 10 kr.

Øl

Wiibroe Pilsner 30 kr.

Tuborg Classic 30 kr.

Wiibroe Porter 35 kr.

Let pilsner 30 kr.                

Vin       

Rød / hvid, 18 cl.  50 kr.

Rød / hvid, 75 cl  175 kr.

4 cl. portvin  40 kr.

Spiritus       

2 cl. snaps 30 kr. 

 

Flynderupgård

Mad og bordbestillinger

Mad og bordbestillinger til det historiske køkken foregår i vores åbningstid via telefon:

49 28 19 07

På forhånd tak.

Grosserens anretning

  • Brantevik sild
  • Røget laks
  • Krystade med hønsesalat
  • Mørbradbøf med bløde løg
  • Brie

 (155 kr.). Skal forudbestilles