Menu

Spisestuen på Flynderupgård serverer historiske retter efter de oprindelige opskrifter og med råvarer fortrinsvis af egen avl.

Spisestuen - Det Historiske Køkken

I 1920'erne, da grosserer Rasmussen ejede Flynderupgård, boede bestyreren i denne bygning, og bestyrerens kone havde de ugifte landarbejdere på kost i folkestuen, der hørte til boligen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i de hyggelige stuer. Vi har åbent torsdag til søndag fra kl. 12 til kl. 16. Køkkenet lukker 15.30.

  • Større grupper bedes venligst bestille forud i god tid.
  • Det historiske køkken kan være lukket ved større arrangementer.

Uge

44

30-02 November

Svinekæber med mos

Uge

45

06-09 November

Andesteg/ citronfromage  

275,- kr. pr couv.

Husk der skal bestilles bord

     

Uge

46

13-16 November

Forloren gås

Uge

47

20-23 November

Gule ærter m/flæsk og medister

Uge

48

27-30 November

Skinke, grønlangkål og brunede kartofler

Uge

49

04-07 December

Bankekød m/mos

Uge

50

11-14 December

Flæskesteg m/brunede kartofler

Uge

50

13. December lørdag

Juletræsfest på gården

 

 

18-20 December

Madmor tømmer fadeburet

     
       

 

Frokost

Grossererens anretning 155 kr. (Skal forudbestilles)

Dagens ret 95 kr.

Sild (2 stk.) 35 kr.

Frikadeller 35 kr.

Fiskefrikadeller 35 kr.

Leverpostej med rødbede 35 kr.

Æg med gemyse 35 kr.

Hønsesalat 35 kr.

1 Skive ost 5 kr. 

Grovbolle  med smør 30 kr.

Tebolle med smør 30 kr.

Kaffe og kager

1/2 kande kaffe/te 40 kr.

1 kande kaffe/te 70 kr.

Krus kaffe/te 30 kr.

Varm kakao lille kop 30 kr.

Varm kakao stor kop 35 kr.                 ,-      

Flødeskum 5 kr.

Kringle 40 kr.

Æblekage 50 kr.

Pandekager 2 stk. 45 kr.          

Drikkevarer

Sodavand 30 kr.

Vand (flaske) 20 kr.

Saft 25 cl 30 kr.

Saft 50 cl 35 kr.

Saft 1 liter  60 kr.

Mælk 1 glas 20 kr.

Kande vand 0,5 liter 10 kr.

Kande vand 1 liter 15 kr.

Øl

Wiibroe Pilsner 35 kr.

Tuborg Classic 35 kr.

Wiibroe Porter 40 kr.

Let pilsner 35 kr.                

Vin       

Rød / hvid, 18 cl.  50 kr.

Rød / hvid, 75 cl.  180 kr.

4 cl. portvin  45 kr.

Spiritus       

2 cl. snaps 35 kr.  

Mad og bordbestillinger

Mad og bordbestillinger til det historiske køkken foregår i vores åbningstid via telefon:

49 28 19 07

På forhånd tak.

Grosserens anretning

  • Brantevik sild
  • Røget laks
  • Krystade med hønsesalat
  • Mørbradbøf med bløde løg
  • Brie

 (155 kr.). Skal forudbestilles