Menu

Spisestuen på Flynderupgård serverer historiske retter efter de oprindelige opskrifter og med råvarer fortrinsvis af egen avl.

Spisestuen - Det Historiske Køkken

I 1920'erne, da grosserer Rasmussen ejede Flynderupgård, boede bestyreren i denne bygning, og bestyrerens kone havde de ugifte landarbejdere på kost i folkestuen, der hørte til boligen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i de hyggelige stuer. Vi har åbent torsdag til søndag fra kl. 12 til kl. 16. Køkkenet lukker 15.30.

  • Kød og grøntsager er så vidt muligt egen avl.
  • Større grupper bedes venligst bestille forud i god tid.
  • Det historiske køkken kan være lukket ved større arrangementer.

Frokost

Grossererens anretning 155 kr. (Skal forudbestilles)

Dagens ret 95 kr.

Sild (2 stk.) 35 kr.

Frikadeller 35 kr.

Fiskefrikadeller 35 kr.

Leverpostej med rødbede 35 kr.

Æg med gemyse 35 kr.

Hønsesalat 35 kr.

1 Skive ost 5 kr. 

Grovbolle  med smør 30 kr.

Tebolle med smør 30 kr.

Kaffe og kager

1/2 kande kaffe/te 40 kr.

1 kande kaffe/te 70 kr.

Krus kaffe/te 30 kr.

Varm kakao lille kop 30 kr.

Varm kakao stor kop 35 kr.                 ,-      

Flødeskum 5 kr.

Kringle 40 kr.

Æblekage 50 kr.

Pandekager 2 stk. 45 kr.          

Drikkevarer

Sodavand 25 kr.

Vand (flaske) 20 kr.

Saft 25 cl 25 kr.

Saft 50 cl 35 kr.

Saft 1 liter  60 kr.

Mælk 1 glas 20 kr.

Kande vand 0,5 liter 5 kr.

Kande vand 1 liter 10 kr.

Øl

Wiibroe Pilsner 30 kr.

Tuborg Classic 30 kr.

Wiibroe Porter 35 kr.

Let pilsner 30 kr.                

Vin       

Rød / hvid, 18 cl.  50 kr.

Rød / hvid, 75 cl.  175 kr.

4 cl. portvin  40 kr.

Spiritus       

2 cl. snaps 30 kr.  

Mad og bordbestillinger

Mad og bordbestillinger til det historiske køkken foregår i vores åbningstid via telefon:

49 28 19 07

På forhånd tak.

Grosserens anretning

  • Brantevik sild
  • Røget laks
  • Krystade med hønsesalat
  • Mørbradbøf med bløde løg
  • Brie

 (155 kr.). Skal forudbestilles